Disclaimer

Ondanks het feit dat Zuid Holland Sport  Sign & Promotions V.O.F. de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Zuid Holland Sport Sign & promotions V.O.F. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Zuid Holland Sport  Sign & Promotions V.O.F. opgenomen informatie en tarieven.

De getoonde afbeeldingen zijn enkel ter illustratie en alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Aan de informatie op deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Zuid Holland Sport Sign & Promotions V.O.F..

Levering geschiedt alleen onder onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Mocht u onjuistheden of andere onregelmatigheden tegenkomen zouden wij het op prijs stellen als u door middel van een e-mail contact met ons opneemt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer één van onze leuke aanbiedingen of updates.